O firmě

PROFIL SPOLEČNOSTI
Naše společnost Advarsel Reality s.r.o., IČ: 25 47 33 87, DIČ: CZ 25 47 33 87, se sídlem V Týnské ulici 1053/21 , Praha 1 , 110 00, vznikla zápisem do obchodního rejstříku při Krajském soudě v Ústí nad Labem (oddíl C, vložka 197 06) dne 10.července 2003.Pravozovna společnosti č.1004237715 je zřízena na adrese Na Kohoutě 804/14 , Ústí nad Labem , 400 10.
Hlavní náplní naší společnosti je poskytování realitních služeb včetně právních záruk. Obchodní vedení zajišťuje jednatel společnosti Vlastimil Prokeš, který je jediným statutárním orgánem. Všichni zaměstnanci podléhají vedení jednatele společnosti.
V prvních letech svého působení na trhu se naše společnost Advarsel Reality s.r.o.  zaměřovala zejména na velkoobchod ,zprostředkování prodeje a v posledních letech realitní činnost v oblasti prodeje rodinných domů a bytů.
V průběhu dalších let jsme postupně svou oblast zájmu rozšířili i o developerskou činnost - výstavbu nových bytových jednotek (viz. projekt Bytový dům Na Kohoutě), prodej stavebních parcel vč. IS a komunikací nedaleko Ústí n/Labem, aj. V souvislosti s projektem bytového domu Na Kohoutě společnost zajišťuje veškerou správu objektu a to na základě Mandátní smlouvy uzavřenou s vlastníkem nemovitosti společností Advarsel s.r.o.

Postavení na domácím trhu
Naše společnost Advarsel Reality s.r.o.. se rychle zařadila mezi úspěšné realitní kanceláře v Ústeckém kraji, ale i mimo náš region. Důkazem je spousta spokojených klientů ze všech částí České republiky, kterým jsme odborně pomohli při prodeji nemovitostí – financování spojené s nákupem bytu, domu, pozemku a problémy týkajících se realit. Jsme tým mladých lidí, kteří chtějí být ve svém oboru úspěšní a tak si stanovujeme vysoké cíle a profesionální přístup ke každému klientovi, který osloví naši realitní kancelář, byť jen o radu, která mnohdy pomůže předejít nepříjemným situacím.
Jako mezi prvními jsme přišli se službou řešit finance na složení akontace za účelem získání úvěrů st. spoření.

Naše heslo
Našim krédem byla a vždy bude spokojenost Vás - našich klientů, proto ke každému zákazníkovi přistupujeme individuálně a snažíme se o rychlé a bezproblémové vyřešení daného případu. Všem našim klientům nabízíme seriozní a čestné jednání a totéž požadujeme. Chcete - li prodávat nebo kupovat s realitní kanceláří, vyzkoušejte naše služby a o jejich kvalitě se přesvědčíte sami.